Dana Rogoz nu poate uita calatoria in India, care a fost cea mai interesanta vacanta de pana acum. Ea posteaza pe blogul sau imagini inedite care alterneaza de la saracie, la bogatie, cu o naturalete specifica zonei.
Actrita de la Pro TV isi aminteste care a fost cea mai aparte cina pe care a mancat-o in India, atat prin modul de preparare a produselor culinare, cat si prin lipsa de igiena a celei care o gatea. Cu toate acestea, Dana a mancat si nu regreta deloc, fiindca a fost altfel decat tot ce a experimentat vreodata in privinta restaurantelor indiene.
„A gatit numai din pozitia asta desculta, a sters pe jos si a sters si vasele cu aceeasi carpa, n-a spalat legumele de pamant, ci le-a pus direct in oala care fierbea, a sters cu mana farfuriile, daca ii mai cadea pe jos o bucata de mancare, o punea cu grija inapoi in farfurie… Dar uite ca am supravietuit! Poate suna inspaimantator, dar chiar a meritat. A fost ca un ritual masa asta sau ca o coregrafie. Am urmarit tacuta fiecare miscare si la final am gustat: recunosc, n-a fost pe gustul nostru, poate tocmai pentru ca era autentica mancarea si implicit diferita de ce eram noi obinuiti. In restaurante mancai varianta de mancare indiana pentru turisti. Dar repet, a fost un spectacol pe care, daca ajungeti vreodata in India, MERITA sa-l gustati!”, scrie Dana pe blogul ei.